Δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα εδώ.
Share this post
Δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα εδώ.
Το Γνωστικό Πεδίο "Γεωργικά Ρομπότ & Αυτοματισμοί" καλύπτει τα αντικείμενα των Ηλεκτρικών Κυκλωμάτων, της Πληροφορικής, της Τεχνολογίας Αισθητήρων, των Συστημάτων Αυτομάτου Ελέγχου, του Προγραμματισμού & Προσομοίωσης, των Συστημάτων Τεχνητής Νοημοσύνης, των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών, της Τηλεπισκόπησης, των Γεωργικών Ρομπότ και των Μη Επανδρωμένων Ιπτάμενων Οχημάτων.
Το Γνωστικό Πεδίο "Συστήματα Καλλιεργειών" καλύπτει τα αντικείμενα της Βιολογίας Φυτών, της Συστηματικής Βοτανικής, της Ζιζανιολογίας, της Εντομολογίας, της Γενικής Γεωργίας, της Βιοτεχνολογίας Φυτών, των Συστημάτων Υπαίθριων Καλλιεργειών, της Φυτοπαθολογίας, της Φυτοπροστασίας και τις Τεχνολογίες Διαχείρισης Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών.
Το Γνωστικό Πεδίο "Σχεδιασμός, Απόδοση & Ασφάλεια Γεωργικών Μηχανών" καλύπτει τα αντικείμενα του Τεχνικού Σχεδίου, της Τεχνικής Μηχανικής, της Τεχνολογίας CAD, των Μηχανών Εσωτερικής Καύσης, των Συστημάτων Μετάδοσης Κίνησης, των Υδραυλικών Μηχανισμών, των Ηλεκτρικών Μηχανών, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, του Γεωργικού Ελκυστήρα, των Μηχανημάτων Φυτικής Παραγωγής, των Μηχανημάτων Συγκομιδής, των Δοκιμών Έγκρισης Τύπου, της Διαγνωστικής Βλαβών, της Εργονομίας & Ασφάλειας Μηχανών.
Το Γνωστικό Πεδίο "Εδαφικοί Πόροι & Αρδεύσεις" καλύπτει τα αντικείμενα της Εδαφολογίας, της Μηχανικής Εδάφους, της Διαχείρισης Εδαφικών Πόρων, της Γεωργικής Υδραυλικής, της Υδραυλικής Περιβάλλοντος, των Υδατικών Πόρων, των Αρχών Άρδευσης, της Διαχείρισης Αρδευτικού Νερού, της Ποιότητας Αρδευτικού Νερού, και της Τεχνολογίας Πρασίνου.
Το Γνωστικό Πεδίο "Γεωργικές & Θερμοκηπιακές Κατασκευές" καλύπτει τα αντικείμενα των Καλλιεργειών υπό Κάλυψη, των Θερμοκηπίων, τις Τεχνολογίες Γεωργικής Παραγωγής σε Ελεγχόμενες Συνθήκες, τα Αγροτικά Κτίρια, και τη Διαχείριση Αποβλήτων.
Το Γνωστικό Πεδίο "Τεχνολογίες Επεξεργασίας & Συντήρησης Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων" καλύπτει τα αντικείμενα των Μετασυλλεκτικών Χειρισμών, Ποιοτικού Ελέγχου & Μεταποίησης των Αγροτικών Προϊόντων, τις Τεχνολογίες Επεξεργασίας, Συντήρησης & Ποιοτικού Έλεγχου των Τροφίμων, και τα Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας & Ιχνηλασιμότητας.